Ενα βιβλίο με συνταγές κοκτέιλ με στυλ από τα παλιά, ένα βιβλίο που δημιούργησε ο μπαρμαν Φρανκ Καϊάφα, "αρχηγός" του μπαρ Peackok Alley του ξενοδοχείου Waldorf Astoria, του πρώτου μετά την ποταπαγόρευση, Ο Καϊάφα εμπνεύστηκε τα κοκτέιλ του από τις προσωπικότητες που έχει κατά καιρούς μείνει στο ξενοδοχείο.
Σουίτα Μέριλιν
2 oz. Pisco 100 Acholado pisco (Peru)
1 oz. St. Germain liqueur
3/4 oz. fresh lime juice
1/2 egg white
1 dash Regans' Orange Bitters No. 6
Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί για πέντε δευτερόλεπτα, προσθέτετε πάγο και ανακατεύετε και πάλι. Σερβίρετε με φλούδες πορτοκαλιού
Βασίλισσα Ελισάβετ
2 1/2 oz. Appleton Estate 12 Year Old Jamaican rum
1/4 oz. fresh lime juice
1/3 oz. house-made Grenadine
2 dashes Regans' Orange Bitters No. 6
Ανακατεύετε τα υλικά για 30 δευτερόλεπτα και σερβίρετε με μεγάλα παγάκια, φλουδες πορτοκαλιού και μαρασκίνο
Τσάρλι Τσάπλιν
1 oz. Rothman & Winter orchard apricot liquer
1 oz. Plymouth sloe gin
1 oz. fresh lime juice
Βάζετε όλα τα υλικά στο σέικερ και τα χτυπάτε καλά. Προτιμότερο είναι να μην γαρνίρετε το συγκεκριμένο κοκτέιλ
Χεμινγουέι Ντακουίρι
2 oz. 86 Co. Cana Brava white rum
3/4 oz. fresh lime juice
1/2 oz. fresh grapefruit juice
1/2 oz. Luxardo maraschino liqueur
Βάζετε τα υλικά στο σέικερ μαζί με πάγο, τα χτυπάτε καλά. Σερβίρετε με τριμμένο πάγο και φρούτα εποχής
Διακοπές στη Ρώμη
2 oz. Bombay Sapphire London dry gin
1/2 oz. Aperol
1/2 oz. Cynar
1 oz. fresh orange juice
Ανακατεύετε καλά μαζί με τον τριμμένο πάγο. Προτιμήστε χυμό από σανκουίνι