Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης μάς φτιάχνει ρολάκια γαλακτομπούρεκου.
Υλικά: 1 πακέτο φύλλο κρούστας 250 γρ. βούτυρο αγελάδας Υλικά για την κρέμα: 1 λίτρο γάλα πλήρες 180 γρ. ζάχαρη 50 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 50 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 4 μεσαία αβγά ξύσμα από 1 λεμόνι και 1 πορτοκάλι 1 βανίλια 100 γρ. βούτυρο αγελάδος
Υλικά για το σιρόπι: 500 γρ. ζάχαρη 50 γρ. μέλι 190 ml νερό φλούδες από 1 λεμόνι και 1 πορτοκάλι 1 ξύλο κανέλας