Πρωτοχρονιάτικος κορμός σοκολάτας

 
v

Ενημερώθηκε: 31/12/22 - 13:54

Πρωτοχρονιάτικος κορμός σοκολάτας από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη.


Υλικά για το παντεσπάν
ι: 35 γρ. κακάο, 55 γρ. αλέυρι για όλες τις χρήσεις, 130 γρ. ζάχαρη, 4 μεσαία αυγά, 20 ml σπορέλαιο, 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ, 1 πρέζα αλάτι, μια συσκευασία πραλίνα, ξηρούς καρπούς ή αποξηραμένα φρούτα της επιλογής σας, ζάχαρη άχνη.



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ