Πρασόπιτα με χειροποίητο φύλλο από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!
Υλικά για το φύλλο: 500 γρ. αλεύρι γ. ο. χ., 250 γρ. χλιαρό νερό, 1 κ.γ. ξύδι, 2 ½ κ.σ. ελαιόλαδο, 1 κ.γ. αλάτι, Επιπλέον αλεύρι για το άνοιγμα των φύλλων.
Υλικά για τη γέμιση: 1,200 γρ. πράσα, 2 ξερά κρεμμύδια, 4 φρέσκα κρεμμύδια, 2 στικ σέλερι, 4 κ.σ. ελαιόλαδο, 2 σκελίδες σκόρδο, 1 αυγό, ½ λεμόνι το χυμό και το ξύσμα, ½ ματσάκι άνηθο, ½ ματσάκι δυόσμο, 2 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι, Αλάτι, Φρεσκοτριμμένο πιπέρι.