Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει πικάντικη τάρτ με κιμά!
Για τη συνταγή θα χρειαστούμε: 1 μεγάλο πακέτο φύλλο σφολιάτας, 850 γρ. περίπου 500 γρ. ανάμεικτος κιμάς, χοιρινό και μοσχάρι Λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 2 χρωματιστές πιπεριές σε κυβάκια 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας 1 κουτί κονκασέ ντομάτας 200 ml λευκό κρασί Αλάτι και βασιλικό φρέσκο 200 γρ. καπνιστή γραβιέρα 1 αυγό για την επάλειψη