Πεΐνιρλί με χοιρινό και κασέρι

 
Πεΐνιρλί με χοιρινό και κασέρι από τον Γιώργο Πορφύρη

Ενημερώθηκε: 18/07/21 - 11:31

Πεΐνιρλί με χοιρινό και κασέρι έφτιαξε ο Γιώργος Πορφύρης στην εκπομπή «Καλοκαίρι#not».

Υλικά για τη ζύμη:

500 γρ αλεύρι,

500 μλ νερό,

1 κ.σ ελαιόλαδο,

1 κ.γ ζάχαρη και αλάτι.

Υλικά για τη γέμιση:

500 γρ χοιρινό κιμά χοντροκομμένο,

1 μεγάλο κρεμμύδι,

1 αυγό ολόκληρο και 300 γρ τυρί κασέρι.