O Ανδρέας Λαγός μας ετοίμασε χοιρινό με σύκα, φασολάδα και ένα διαφορετικό γιουβέτσι

 
O Ανδρέας Λαγός μας ετοίμασε χοιρινό με σύκα, φασολάδα και ένα διαφορετικό γιουβέτσι

Ενημερώθηκε: 29/05/22 - 14:13

Ο έμπειρος σεφ Ανδρέας Λαγός με την απεριόριστη αγάπη του για την μαγειρική είναι έτοιμος να δημιουργήσει ακόμη μια φορά μοναδικά πιάτα, με τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ.

Μαζί του βρίσκεται η "μετρ" της γαστρονομίας Ντίνα Νικολάου και φυσικά, το αποτέλεσμα αυτής της συνύπαρξης είναι εκπληκτικό! Το κέφι, η γνώση και η εμπειρία πρωταγωνιστούν στην κουζίνα της "ΠΟΠ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ" και οι εκπλήξεις διαδέχονται η μια την άλλη!

Το μενού περιλαμβάνει: Γιουβέτσι με χτένι και κεφαλογραβιέρα, φασολάδα με φασόλια Πρεσπών, μήλο και απάκι και τέλος, πολπετίνια χοιρινού με ξηρά σύκα Κύμης και κασέρι.

Γιουβέτσι με χτένι και κεφαλογραβιέρα

Φασολάδα με φασόλια Πρεσπών, μήλο και απάκι

Πολπετίνια χοιρινού με ξηρά σύκα Κύμης και κασέρι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ