Μοσχάρι νουά με πουρέ από Κάστανα

 
Μοσχάρι νουά με πουρέ από Κάστανα

Ενημερώθηκε: 24/12/21 - 11:08

Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει μία πεντανόστιμη γιορτινή συνταγή!

Μοσχάρι νουά με πουρέ από κάστανα.

Για τη συνταγή θα χρειαστούμε: 1 κομμάτι μοσχάρι νουά περίπου 1.500 - 2.000 gr Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Ρίγανη αποξηραμένη Ελαιόλαδο για το σοτάρισμα Επιπλέον: 5 -6 καρότα ασε ροδέλες 3 μεγαλα κρεμμύδια 2 -3 σκελίδες σκόρδο Φρέσκο θυμάρι 1 lt. ζωμός μοσχαρίσιος 500 ml. κόκκινο κρασί Λίγο κρύο βούτυρο, για να "δέσουμε" τη σάλτσα

Υλικά για τον πουρέ: 800 - 1.000 gr. κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα 3 -4 πατάτες μέτριες βρασμένες 500 ml. κρέμα γάλακτος 100 - 150 gr. βούτυρο Αλάτι και πιπέρι Μοσχοκάρυδο