Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει πεντανόστιμο μοσχαράκι στιφάδο!
Για τη συνταγή θα χρειαστούμε: 1.200 γρ. μοσχάρι κιλότο σε μερίδες Ελαιόλαδο για το σοτάρισμα 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 γεμάτη κ.σ. πελτέ ντομάτας 200 ml. κόκκινο κρασί 100 ml. κονιάκ 2 κουτιά κονκασέ ντομάτας 3 - 4 κόκκοι μπαχάρι 1 ξυλάκι κανέλας 2 φύλλα δάφνης Μοσχοκάρυδο και κύμινο Αλάτι και πιπέρι 1.500 ml. μοσχαρίσιος ζωμός η λαχανικών Φρέσκο θυμάρι 1.500 γρ. κρεμμυδάκια για στιφάδο (κοκκάρια) Φρέσκο ψωμί Πατάτες τηγανιτές ως συνοδευτικό (προαιρετικά)