Κοπανάκια με μπαχαρικά στο φούρνο και άγριο ρύζι από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!
Υλικά για το κοτόπουλο: 8 κοπανάκια κοτόπουλο, 5 κ.σ. ελαιόλαδο, 3 κ.σ. ζωμό λαχανικών, 1 κ.γ. πελτέ ντομάτας, ½ λεμόνι ξύσμα και χυμό, 1 ½ κ.γ. σκόνη σκόρδο, ½ κ.γ. σκόνη τζίντζερ, 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα, 1 κ.γ. σκόνη μπαχάρι, 1 κ.γ. κύμινο, 1 κ.γ. κουρκουμά, 1 κ.γ. μπούκοβο, Αλάτι, Φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Υλικά για το ρύζι: 250 γρ. άγριο ρύζι, 1 λίτρο ζωμός λαχανικών, 1/6 ματσάκι φρέσκο άνηθο, 1 /6 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό, 1 φρέσκο κρεμμύδι, 1 κ.σ. βούτυρο, Αλάτι, Φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Υλικά για το σερβίρισμα: 100 γρ. στραγγιστό γιαούρτι, ½ λάιμ το ξύσμα και το χυμό, ¼ ματσάκι φρέσκο άνηθο, 1 φρέσκα κρεμμύδια.