Κολοκυθάκια με πατάτες και ανθότυρο στο φούρνο από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!
Υλικά: 7 μέτρια κολοκύθια, 4 πατάτες, 1½ κρεμμύδι, 2 καρότα, 2 σκελίδες σκόρδο, 2 τομάτες, 1 κ.σ. πάστα τομάτας, 300 γρ. τομάτα κον-κασέ, 200 γρ. νερό, 50 γρ. κόκκινο κρασί, 4 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 κ.σ. αλεύρι, ½ κ.γ. κανέλα τριμμένη, 2 φύλλα δάφνης, 3 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη, 3 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι, Αλάτι και φρέσκο-τριμμένο πιπέρι, 250 γρ. ανθότυρο.