Δείτε πώς θα φτιάξετε εύκολα κεφτεδάκια στο τηγάνι με spicy κόκκινη σάλτσα και τσίλι:
Υλικά για τα κεφτεδάκια:
400 γρ. ανάμεικτο κιμά 50-50, 100 γρ. φρυγανιά τριμμένη, 1 κρεμμύδι περασμένο από τον τρίφτη, 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη, 1 αβγό, 1 κ.γ. ρίγανη ξερή, 20 γρ. δυοσμο ψιλοκομμένο, 20 γρ. ελαιόλαδο, Αλάτι, Πιπέρι.
Υλικά για τη σάλτσα:
2 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι, 1 σκ. σκόρδο, 1 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη, 5 γρ. θυμαρι ξερο, 5 γρ. μπούκοβο γλυκό, 1 πιπεριά τσίλι, 400 γρ. Ντομάτα κονκασέ, 100 γρ. νερό, Αλάτι, Φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 2-3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι, Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα, Αλεύρι για το πανάρισμα.