Κεφτεδάκια με τηγανιτές πατάτες από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!
Υλικά για τα κεφτεδάκια: 200 γρ. χοιρινό κιμά, 200 γρ. μοσχαρίσιο κιμά, 100 γρ. τριμμένη φρυγανιά, 1 μεσαίο ξερό κρεμμύδι, 1 σκελίδα σκόρδο, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 αυγό, 8 φύλα φρέσκο δυόσμο, Αλάτι, Φρεσκοτριμμένο πιπέρι, Αλεύρι γ. ο. χ. για το πανάρισμα, Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα.
Υλικά για της τηγανιτές πατάτες: 4 μεσαίες πατάτες, ½ κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη, Αλάτι, Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα.
Υλικά για το σερβίρισμα: 80 γρ. τυρί φέτα, ¼ κ.γ. αποξηραμένη ρίγανη, 3 κ.σ. ελαιόλαδο, 8 μικρές πίτες για σουβλάκι.