Γλυκό Ψυγείου με μπισκότα από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!
Υλικά: 2 συσκευασίες μπισκότα τύπου πτί-μπέρ, 300 γρ. φρέσκο γάλα 3,5% για τα μπισκότα, 1,2 λίτρα φρέσκο γάλα 3,5% για την κρέμα, 4 κρόκους αυγού, 120 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη, 100 γρ. κόρν φλάουρ, 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας, 120 γρ. κουβερτούρα 65%, 2 κ.σ. βούτυρο.
Υλικά για το σερβίρισμα: 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, κρύα, 1 κ.σ. κοφτή άχνη ζάχαρη, 30 γρ. τρούφα κουβερτούρας.