Γεμιστό κέικ σοκολάτας με τυρί κρέμα από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!
Υλικά για το κέικ: 300 γρ. αλεύρι γ. ο. χ., 40 γρ. κόρν φλάουερ, 2 ½ κ.σ. μπέικιν πάουντερ, 150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, 370 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη, 3 μεγάλα αυγά, ½ κ.γ. αλάτι, 100 γρ. κουβερτούρα 65%, 370 γρ. γάλα εβαπορέ, 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλια.
Για τη γέμιση και το frosting: 60 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, 220 γρ. τυρί κρέμα, 120 γρ. λευκή κουβερτούρα, 350 γρ. άχνη ζάχαρη, 120 γρ. κρέμα γάλακτος 15%, 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας.
Για το σερβίρισμα: Τριμμένη κουβερτούρα 65%.