Αφράτο carrot cake από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!
Υλικά: 4 αυγά, 400 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη, 280 γρ. αλεύρι γ. ο. χ., 2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας, 280 γρ. ηλιέλαιο, 2 κ.γ. σόδα, 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ, ½ κ.γ. αλάτι, 2 κ.γ. κανέλα, 6 μέτρια καρότα, 120 γρ. καρύδια, 1 κ.σ. βούτυρο λιωμένο για το ταψί, 1 κ.σ. αλεύρι γ. ο. χ. , για το ταψί. Υλικά για το frosting: 225 γρ. κρέμα τυρί, 100 γρ. βούτυρο, 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας, 400 γρ. άχνη ζάχαρη, 100 γρ. τριμμένα καρύδια.
Υλικά για το σερβίρισμα: Καρύδια τριμμένα σε χοντρά κομμάτια.