Θεσσαλονίκη: Μαφιόζικο χτύπημα με πυροβολισμούς στον σταθμό των ΚΤΕΛ - Νεκρός ένας Τούρκος - Αναζητούνται οι δράστες

 
Θεσσαλονίκη: Μαφιόζικο χτύπημα με πυροβολισμούς στον σταθμό των ΚΤΕΛ - Νεκρός ένας Τούρκος - Αναζητούνται οι δράστες

Ενημερώθηκε: 25/02/25 - 14:55

Μαφιόζικο χτύπημα με πυροβολισμούς που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνδρας, τουρκικής καταγωγής, σημειώθηκε έξω από τον σταθμό ΚΤΕΛ Μακεδονία, στη δυτική Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Τρίτης (25/02).

Συγκεκριμένα, ένα όχημα πλησίασε έτερο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο Τούρκοι και κινούνταν επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Από το άγνωστο όχημα, ο δράστης άνοιξε πυρ κατά του συνοδηγού του άλλου αυτοκινήτου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και έπειτα από λίγη ώρα, υπέκυψε στα τραύματά του, σύμφωνα με τη voria.gr, ενώ ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά.

Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος. Αστυνομικοί αυτή την ώρα διεξάγουν έρευνες και συλλέγουν κάλυκες από το σημείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε μέρα μεσημέρι ενώ στον σταθμό ΚΤΕΛ υπήρχε αρκετός κόσμος.

Με πληροφορίες από voria.gr, enikos.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ