Συνελήφθη αστυνομικός για κατάχρηση ανηλίκου

 
σσσ

Πηγή Φωτογραφίας: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ενημερώθηκε: 11/02/25 - 21:06

Ενας αστυνομικός συνελήφθη την Τρίτη από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πειραιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., η σύλληψη αφορά σε υπόθεση κατάχρησης ανηλίκου, ανίκανου προς αντίσταση, σε γενετήσια πράξη.

Είχε προηγηθεί η έκδοση εντάλματος σύλληψης εις βάρος του, αμέσως μετά την απολογία του για το αδίκημα, το οποίο κατηγορείται ότι διέπραξε το 2019.

«Για την υπόθεση σε βάρος του εν λόγω αστυνομικού, είχε κινηθεί η προβλεπόμενη πειθαρχική διαδικασία, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη», σημειώνει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

«Συνελήφθη σήμερα, Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2025, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πειραιά, αστυνομικός, για υπόθεση κατάχρησης ανηλίκου, ανίκανου προς αντίσταση, σε γενετήσια πράξη.

Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μετά την έκδοση σε βάρος του εντάλματος σύλληψης, από αρμόδιο Ανακριτή, αμέσως μετά την απολογία του, για το ανωτέρω αδίκημα, το οποίο κατηγορείται ότι διέπραξε σε βάρος του θύματος το 2019.

Επισημαίνεται ότι για την υπόθεση σε βάρος του εν λόγω Αστυνομικού, είχε κινηθεί η προβλεπόμενη πειθαρχική διαδικασία, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ