Μια ολόκληρη χώρα περιμένει τα νέα στοιχεία για τους θανάτους των τριών αδικοχαμένων παιδιών και παρακολουθεί τις απαντήσεις, που για ακόμα μια μέρα διαδίδονται η μία μετά την άλλη.
Ύστερα από την άρση του απορρήτου που έγινε στα κινητά τηλέφωνα και στο tablet αποδείχθηκε πως η 33χρονη κατηγορούμενη, τρεις μέρες πριν από το θάνατο της Τζωρτζίνας αναζητούσε στο διαδίκτυο τοξικές ουσίες. Βρέθηκαν ειδοποιήσεις της Google για παρόμοιες φαρμακευτικές ουσίες όπως της κεταμίνης.
Παράλληλα καταρρίπτεται και το βασικό υπερασπιστικό επιχείρημα της κατηγορουμένης ότι η κεταμίνη δόθηκε από τους γιατρούς καθώς σε εξετάσεις της Τζωρτζίνας βρέθηκε ότι η κεταμίνη είχε προλάβει να μεταβολιστεί στον οργανισμό του παιδιού.
Κομβικής σημασίας είναι η κατάθεση του διευθυντή ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου ο οποίος είχε προειδοποιήσει γιατρούς του άλλου νοσοκομείου όπου νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα να προσέξει την παράξενη συμπεριφορά της μητέρας.
Η έρευνα της αστυνομίας για τα άλλα δύο μικρά κοριτσάκια της οικογένειας Πισπιρίγκου, προχωρά με εντατικούς ρυθμούς και μάλιστα έχουν αναλάβει οι δύο αξιωματικοί που έφεραν εις πέρας την υπόθεση της Τζωρτζίνας.
«Παγώνει» προσωρινά το αίτημα αποφυλάκισης της 33χρονης, καθώς αναζητούνται τεχνικοί σύμβουλοι από την πλευρά της υπεράσπισης.