Με αναφορά στα συλλαλητήρια της Παρασκευής οπότε συμπληρώνονται δύο χρόνια από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών ξεκίνησε την εισήγηση του ο πρωθυπουργός, κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
Να μετατεθεί η ανακοίνωση του πορίσματος για τα Τέμπη από τον «Εθνικό Οργανισμό Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορών – Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ.» ζητούν συγγενείς θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, με αιτιολογικό τις επικείμενες συγκεντρώσεις της ερχόμενης Παρασκευής, 28 Φεβρουαρίου 2025.
Ανοιχτή πληγή χαρακτήρισε την εθνική τραγωδία των Τεμπών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. «Το μήνυμα σε αυτή τη συγκέντρωση της κοινωνίας είναι η δικαιοσύνη, η αλήθεια και το ‘ποτέ ξανά’», ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης για τις συγκεντρώσεις της Παρασκευής.
Από τις 9.00 το πρωί έως τις 17.00 θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικός, τραμ) την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, ημέρα συμπλήρωσης δύο ετών από το δυστύχημα στα Τέμπη.