ΑΕΚ ΜΙΛΑΝ

Να γράψει ιστορία θέλει απόψε η ΑΕΚ, που υποδέχεται στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τη Μίλαν (20:00, Cosmote Sport 2HD), καθώς με νίκη θα βρεθεί πολύ κοντά στην πρόκρισή της, στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ  (Europa League). Στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο επιθυμούν να επαναλάβουν τον θρίαμβο του 2006, όταν η τότε ομάδα του Λορένσο Σέρα Φερέρ είχε επικρατήσει με σκορ 1-0 με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζούλιο Σέζαρ.

O Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται πως έχει αποφασίσει για τους έντεκα που θα παρατάξει απόψε στη μάχη απέναντι στους "ροσονέρι".Σε σύστημα 3-5-2, κάτω από την εστία θα είναι ο Ανέστης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μπακάκη, Βράνιες και Τσόσιτς, όμως αν δεν είναι έτοιμος 100%, θα παίξει ο Τζανετόπουλος και στα πλάγια θα είναι ο Γκάλο με τον Λόπες.

Στον άξονα θα είναι ο Σιμόες με τον Γιόχανσον, με τους Χριστοδουλόπουλο, Λιβάια και Αραούχο να είναι φαβορί για δύο θέσεις στην επίθεση. Θέση στο αρχικό σχήμα πάντως διεκδικεί και ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση.

Συναφή Tags: ΑΕΚ (ΑΕΚ) ΜΙΛΑΝ (ΜΙΛΑΝ) ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ (ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ) EUROPA LEAGUE (EUROPA LEAGUE) ΜΙΛΑΝ ΑΕΚ (ΜΙΛΑΝ ΑΕΚ)  ΑΕΚ ΜΙΛΑΝ (ΑΕΚ ΜΙΛΑΝ

 

ΑΕΚ: Ραντεβού με την ιστορία