Διέλυσε τη Μίλαν η Λάτσιο!

 
Διέλυσε τη Μίλαν η Λάτσιο!

Ενημερώθηκε: 10/09/17 - 19:20

Η Λάτσιο ήταν κλάσεις ανώτερη και με έναν τρομερό Ιμόμπιλε να κάνει ό,τι θέλει, σκόρπισε τη Μίλαν με 4-1, που γνώρισε τη συντριβή από τον πρώτο σοβαρό αντίπαλο που αντιμετώπισε φέτος.

Σε ένα ματς που άργησε να ξεκινήσει μία ώρα ένεκα των έντονων βροχοπτώσεων που παρέλυσαν την αιώνια πόλη, η Μίλαν ήταν ένα φάντασμα στο γήπεδο.

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε ήταν και πάλι ο δήμιος της Μίλαν, με χατ-τρικ μέσα σε ένα δεκάέπτο. Το 1-0 έγινε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (38’), ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα με εκπληκτικό σούτ, ο Ιταλό φορ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Το ξεκίνημα της επανάληψης ήταν εφιαλτικό για τους Ροσονέρι! Ο Παρόλο πέρασα σαν σταματημένο τον Καλάμπρια και έδωσε το 3-0 στο πιάτο για τον Ιμόμπιλε (48’), ο οποίος στην επόμενη φάση έφυγε και πάλι στην πλάτη της άμυνας και σαν σε προπόνησε ετοίμασε το 4-0 για τον Λουίς Αλμπέρτο!

Κάπου εκεί, οι "λατσιάλι" κατέβασαν ταχύτητα, με την Μίλαν να πετυχαίνει το γκολ της τιμής με τον Μοντολίβο (56’), αλλά τους Ρωμαίους να κρατούν την νίκη με το θριαμβευτικό 4-1 και να ανεβαίνουν στην τρίτη θέση της Serie A.

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντζάγκι): Στρακόσα, Γουάλας (15’ Μπάστος), Ντε Βράι, Ράντου (80’ Λουίς Φελίπε), Μπάστα, Λούκας, Παρόλο, Λούλιτς (65’ Λουκάκου), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λουίς Αλμπέρτο, Ιμόμπιλε

Μίλαν (Βιντσέντζο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μπονούτσι, Μουσάκιο, Ροδρίγες, Κεσί, Μπίλια, Μοντολίβο, Σούσο (74’ Μποναβεντούρα), Μπορίνι (56’ Κάλινιτς), Κουτρόνε (55’ Μπορίνι)