Έφτασαν για τον Παναθηναϊκό Λουτσιάνο και Καμπέσας (ΦΩΤΟ)

 
Έφτασαν για τον Παναθηναϊκό Λουτσιάνο και Καμπέσας (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 15/07/17 - 12:21

Στην Ελλάδα βρίσκονται από τα ξημερώματα του Σαββάτου οι Μπράιαν Καμπέσας και Λουτσιάνο Νέβες. Οι πράσινοι αφού συμφώνησαν με τον Βραζιλιάνο, τον οποίο συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις, στη συνέχεια έδωσαν τα χέρια και με την Κορίνθιανς με την οποία είχε συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017.

Οι Βραζιλιάνοι θα μοιραστούν μαζί με τους μάνατζερ που μεσολάβησαν για το deal περίπου 400.000 ευρώ, ενώ η Κορίνθιανς θα έχει και ποσοστό μεταπώλησης 25%. Ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με απολαβές 650.000 ετησίως.

Ο Λουτσιάνο αφού υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του και μετά θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας, που επιστρέφει από την Ολλανδία.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος τόνισε πως θέλει να μπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο κλίμα της ομάδας και να πάρει μέρος στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, δήλωσε πως μπορεί να αποδώσει καλύτερα αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης (παίζει σε όλες τις θέσεις μπροστά), ενώ αναφέρθηκε και στα όσα του είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Βλέπω κόσμο που ήρθε να με υποδεχτεί και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με παγκόσμια ιστορία και ελπίζω κι εγώ να γίνω μέρος της".


Για το αν νιώθει πίεση: "Είμαι χαρούμενος που ήρθα και τώρα πρέπει να συνεχίσω την δουλειά και την προπόνηση προκειμένου να ενταχθώ γρήγορα στην ομάδα και να πάρω μέρος στους πρώτους αγώνες".

Για την θέση που αγωνίζεται: "Θα έλεγα σαν βασικός φορ, εκεί με είχε βάλει και ο προπονητής της εθνικής και νομίζω ότι είναι μία θέση που μπορώ να πετύχω τέρματα".

Για την επικοινωνία με τον Ουζουνίδη: "Είπαμε πολλά αλλά βασικά μου παρουσίασε το πρότζεκτ κι εγώ τώρα πρέπει να δείξω το τι μπορώ να κάνω στο χορτάρι".

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε και ο Μπράιαν Καμπέσας από το "Ελ. Βενιζέλος". "Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή και ευχαριστώ πολύ τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου δίνει. Συγκεντρωμένος θα προσπαθήσω για το καλύτερο με τον Παναθηναϊκό", ανέφερε και συνέχισε:

"Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Γνωρίζω καλά ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα και στόχος μου είναι να μπορέσω να δώσω χαρά στους φιλάθλους μας. Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι είναι ένας σημαντικός και ιστορικός σύλλογος. Όλοι μιλούν για τον Παναθηναϊκό και τώρα που είμαι νέος θα ήθελα να παίξω για αυτόν και μαζί του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

Τέλος, σχολίασε για τον βαθμό ετοιμότητάς του... "Έχω ξεκινήσει προετοιμασία με την Αταλάντα. Έκανα προπονήσεις. Είμαι σε φόρμα και βρίσκομαι εδώ για το καλύτερο δυνατό", κατέληξε.