Προς παραμονή ο Μολέδο, αποσύρει την προσφυγή ο Χούλτ!

 
Προς παραμονή ο Μολέδο, αποσύρει την προσφυγή ο Χούλτ!

Ενημερώθηκε: 30/06/17 - 18:43

Καλά νέα, μετά από καιρό για τον Παναθηναϊκό! Ο Ροντρίγκο Μολέδο, σε αντίθεση με τα όσα ακούγονται για το μέλλον του, παρουσιάζεται θετικός στο να παραμείνει στους "πράσινους", μέχρι το 2020!

Ο 29χρονος αμυντικός είναι, καταρχήν, θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στα… πράσινα, λέγοντας, δηλαδή, "ναι" στην πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει, για επέκταση της συνεργασίας του με το "τριφύλλι" κατά δύο χρόνια (το υπάρχον λήγει σε έναν χρόνο).

Από το περιβάλλον του παίκτη προκύπτει πως ο Μολέδο θέλει να μείνει στην ομάδα και στη στροφή του αυτή, σπουδαίο ρόλο φαίνεται πως έχει παίξει η κουβέντα που είχε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη πριν λίγες μέρες. Βέβαια, τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμη, καθώς επίκειται και μία συνάντηση του Βραζιλιάνου με τους ανθρώπους της διοίκησης.

Παράλληλα, τελειώνει και τυπικά το θέμα με την προσφυγή του Νίκλας Χούλτ. Λίγη ώρα μετά την προσφυγή που είχε καταθέσει ο Σουηδός, είχε την πρόθεση να την αποσύρει, καθώς δεν γνώριζε ότι του είχαν κατατεθεί τα οφειλόμενα, λόγω καθυστέρησης "εμφάνισης" του εμβάσματος.

Ο Χουλτ θέλει να μείνει στο "τριφύλλι" και από τη στιγμή που μπήκε στον λογαριασμό του παίκτη και η δόση του Μαϊου, ο δικηγόρος του θα αποσύρει την προσφυγή. Έτσι υπολογίζεται κανονικά για τη νέα χρονιά, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να στηρίζει πάνω του, την αριστερή πλευρά της ομάδας.