Φεύγει ο Ιμπάρμπο, "τρέχει" για τρείς μεταγραφές!

 
Φεύγει ο Ιμπάρμπο, "τρέχει" για τρείς μεταγραφές!

Ενημερώθηκε: 30/01/17 - 14:33

Ο Παναθηναϊκός "τρέχει" να κλείσει τις "τρύπες" στο ρόστερ του, καθώς σε λιγότερο από 48 ώρες τελειώνει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Το 0-0 με το Λεβαδειακό έδειξε την άμεση ανάγκη ενίσχυσης και πλέον ο Νίκος Λυμπερόπουλος μαζί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καλούνται να "τελείωσουν" τα μεταγραφικά μέτωπα.

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης είναι από χθες στην Αθήνα, πέρασε τα ιατρικά τεστ και σήμερα θα υπογράψει ως δανεικός από τη Λανς ως το καλοκαίρι με οψιόν επέκτασης δανεισμού, ίσως και αγοράς. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα δώσει λύσεις στα άκρα της επίθεσης, αλλά και ως δεύτερος επιθετικός.

Το απόγευμα της Δευτέρας, αναμένεται στην Αθήνα και ο Όμρι Άλτμαν για τις τελικές συζητήσεις με τους "πράσινους". Ο 22χρονος Ισραηλινός, που παίζει στα άκρα και πίσω από τον φορ, έχει όρο στο συμβόλαιό του με τη Χάποελ Τελ Αβίβ να φύγει για ομάδα του εξωτερικού (η ομάδα του θα εισπράξει περίπου 100.000 ευρώ) και όλα δείχνουν πως θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα αναμένεται η επισημοποίηση της αποδέσμευσης του Βίκτορ Ιμπάρμπο. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στους όρους του διαζυγίου και σήμερα θα έρθουν και τα έγγραφα από την Κάλιαρι για τον τερματισμό της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Έτσι μια θέση ξένου θα αδειάσει στο ρόστερ και ήδη γίνεται προσπάθεια για τον Σοτζέι Μασούντ του Πανιωνίου. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος καταβάλλει προσπάθειες και για την απόκτηση σέντερ φορ, ενώ υπάρχει πιθανότητα να γίνει κίνηση και για έναν κεντρικό μέσο, ειδικά σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Μουμπάρακ Γουακάσο.