Ολυμπιακός: Αναζητώντας το ταίρι του Κάρμο

 
Ολυμπιακός: Αναζητώντας το ταίρι του Κάρμο

Ενημερώθηκε: 12/09/24 - 16:17

Στην τελική ευθεία μπαίνει σιγά-σιγά η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Από σήμερα θα αρχίσουν να επιστρέφουν στον Ρέντη και οι διεθνείς, με τον Μάρκο Στάμενιτς να έχει ταλαιπωρηθεί από τα υπερατλαντικά ταξίδια με τη Νέα Ζηλανδία στις ΗΠΑ.

Στις προπονήσεις θα μπουν και ο Πιρόλα με τον Γιάρεμτσουκ. Στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ επέστρεψαν ο Κάρμο, ο Ντόη και ο Τζολάκης, οι οποίοι μετά τις υποχρεώσεις τους με Ανγκόλα και Ελλάδα, αντίστοιχα, βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου.

Τελευταίος θα επιστρέψει ο Ελ Κααμπί, ο οποίος θα φτάσει αύριο από το Μαρόκο που είχε κληθεί στην εθνική του ομάδα, και θα μπει στα πλάνα του Ισπανού προπονητή, ο οποίος φαίνεται πως έχει ένα δίλημμα όσον αφορά το κέντρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας.

Αυτό αφορά τον παρτενέρ του Κάρμο, αφού ο διεθνής στόπερ θα παίξει στα δεξιά, και ο Μεντιλίμπαρ το σκέφτεται μεταξύ Ντόη και Μπιανκόν. Το προβάδισμα φαίνεται να έχει ο Έλληνας άσος έναντι του Γάλλου συμπαίκτη του. Βέβαια περισσότερα θα φανούν αύριο, όταν θα έχει άπαντες στη διάθεσή του, ο 63χρονος προπονητής

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ