Χαλκιδική: Έγγραφο της ΕΛΑΣ ενημέρωνε το δήμο ότι το λούνα παρκ δεν είχε γνωστοποιήσει τη λειτουργία του

 
Χαλκιδική: Έγγραφο της ΕΛΑΣ ενημέρωνε το δήμο ότι το λούνα παρκ δεν είχε γνωστοποιήσει τη λειτουργία του

Πηγή Φωτογραφίας: ertnews.gr

Ενημερώθηκε: 21/08/24 - 21:11

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για τον τραγικό θάνατο του 19χρονου σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Την οργή των συγγενών του 19χρονου έρχεται να φουντώσει ακόμη περισσότερο ένα έγγραφο – αποκάλυψη που θέλει την αστυνομία στις 9 Ιούλιου να είχε ενημερώσει τον δήμο Κασσάνδρας στη Χαλκιδική πως το λούνα παρκ δεν είχε κάνει γνωστή τη λειτουργία του.

Ο έλεγχος της αστυνομίας έγινε στις 7 Ιουλίου όπου και διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε η γνωστοποίηση, αναφέρει η ΕΡΤ. Το έγγραφο αυτό έχει επικολληθεί στην επιχείρηση.

Η έρευνα για τις συνθήκες της τραγωδίας και τις πιθανές ευθύνες του δήμου Κασσάνδρας και του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ, συνεχίζονται.

Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο του 19χρονου Γιάννη

Η τελευταία πράξη έπεσε σήμερα το πρωί (21.08.2024) στη Βέροια όπου συγγενείς, φίλοι και γνωστοί αποχαιρέτησαν τον 19χρονο Γιάννη που ξεψύχησε στη φονική κούρσα του λούνα παρκ.

Η οικογένειά του είχε ζητήσει αντί στεφάνων, όποιος επιθυμεί να κάνει μια δωρεά στην εκκλησία της ενορία.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του που είδε μπροστά στα μάτια της τον χαμό του παιδιού της, αλλά και ο πατέρας του που δεν έβλεπε την ώρα να τους συναντήσει για να χαρούν όλοι μαζί τις διακοπές τους.

Υπενθυμίζεται πως ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ, είχε αποκλειστεί από πανηγύρι στην Κοζάνη γιατί τα μηχανήματά του δεν είχαν πιστοποίηση.

Σε βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr, φαίνεται το μοιραίο παιχνίδι που κόστισε τη ζωή στον Γιάννη να είναι γεμάτο σκουριές. Το συγκεκριμένο στοιχείο προκαλεί καινούρια ερωτηματικά για την ασφάλεια των παιχνιδιών του συγκεκριμένου λούνα παρκ.

Πηγή: newsit.gr, ertnews.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ