Ελλάδα-Ιταλία 9-8: Με φόρα στα προημιτελικά

 
Μπαίνει στα νοκ άουτ αγριεμένη και έτοιμη για κάτι μεγάλο η φοβερή Εθνική ομάδα ανδρών του πόλο! Η Ελλάδα επικράτησε με 9-8 της Ιταλίας στην τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου, σε ένα παιχνίδι που ήταν εξαιρετική αμυντικά και πάει πλέον με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.   Κορυφαίος για τη «γαλανόλευκη» ο Αργυρόπουλος με τέσσερα γκολ, με τον Φουντούλη να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στα 2:50 πριν τη λήξη. Μεγάλη εμφάνιση και από τον Ζερδεβά, που έκανε τεράστια επέμβασ

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 05/08/24 - 17:42

Μπαίνει στα νοκ άουτ αγριεμένη και έτοιμη για κάτι μεγάλο η φοβερή Εθνική ομάδα ανδρών του πόλο!

Η Ελλάδα επικράτησε με 9-8 της Ιταλίας στην τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου, σε ένα παιχνίδι που ήταν εξαιρετική αμυντικά και πάει πλέον με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Κορυφαίος για τη «γαλανόλευκη» ο Αργυρόπουλος με τέσσερα γκολ, με τον Φουντούλη να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα στα 2:50 πριν τη λήξη. Μεγάλη εμφάνιση και από τον Ζερδεβά, που έκανε τεράστια επέμβαση τρία δευτερόλεπτα πριν τον τέλος.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου είναι πρώτη στον όμιλο και θα παραμείνει εκεί, εφόσον η Κροατία δεν νικήσει τις ΗΠΑ (19:30).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ