Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλδες-ΑΕΚ: Να μην μπλέξει σε περιπέτειες - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

 
Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκάλδες-ΑΕΚ: Να μην μπλέξει σε περιπέτειες - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 01/08/24 - 10:07

Με… διπλό στόχο στην Ανδόρα η ΑΕΚ.

Το απόγευμα της Πέμπτης (1/8, 19:30) o «δικέφαλος» φιλοξενείται από την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες στο «Estadi Nacional», στη ρεβάνς του υπέρ του 4-3 από την περασμένη Τετάρτη (24/7) στην OPAP Arena.

Ο αγώνας, εντέλει, θα έχει τηλεοπτική μετάδοση, ύστερα και από την καθοριστική παρέμβαση της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης (καθώς η ομάδα της Ανδόρας είχε «τρελές» απαιτήσεις). Συγκεκριμένα θα καλυφθεί από το Cosmote Sport 2 HD.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, λοιπόν, αφενός πρώτα και κύρια θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά και να πάρει την πρόκριση για τον γ' προκριματικό γύρο του Conference League. Εκεί όπου ουσιαστικά την περιμένει ήδη η αρμένικη Νόα, η οποία διέλυσε 7-0 τη Σλιέμα από τη Μάλτα στο πρώτο μεταξύ τους ματς.

Αφετέρου, η «Ένωση» θέλει να δώσει συνέχεια στα καλά αγωνιστικά στοιχεία που έδειξε για περίπου μία ώρα στην πρώτη αναμέτρηση με την ομάδα της Ανδόρας. Αφήνοντας, ωστόσο, παράλληλα μία και καλή πίσω τα κακώς κείμενα που μέσα σε 18' μετέτρεψαν το υπέρ της 4-0 σε 4-3. Ουσιαστικά μια νοοτροπία χαλάρωσης και ατομικά λάθη. Στοιχεία, δηλαδή, που η ΑΕΚ έδειξε αρκετές φορές και την περασμένη σεζόν και τα οποία την εμπόδισαν στους στόχους της.

Παρόλα αυτά, το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα έχει σαφές προβάδισμα, έχοντας αποδείξει ήδη ποια είναι η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Αρκεί, φυσικά, να είναι σοβαρό για… όλο το παιχνίδι.

Να σημειωθεί, δε, ότι στο γήπεδο -με χωρητικότητας 3.306 θέσεων και υβριδικό χλοοτάπητα- αναμένεται να βρεθούν περίπου 250 φίλοι του «δικεφάλου»! Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται από την Τρίτη (30/7) στην πρωτεύουσα της Ανδόρας, προκειμένου να προσαρμοστεί καλύτερα και στις συνθήκες της περιοχής (υψόμετρο κτλ).

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Ανδόρα με αρκετές απουσίες. Υπενθυμίζεται ότι για την «Ένωση» είναι εκτός οι ΠινέδαΕλίασον και Γαλανόπουλος που έχουν προσβληθεί από ίωση. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Οντουμπάτζο, ο οποίος όμως βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκής λίστας, όπως και οι ΛαμέλαΠερέιρα και Τσούμπερ. Τραυματίας, εξάλλου, είναι ο Μπρινιόλι.

Στο «στρατόπεδο» των γηπεδούχο αμφίβολος δίνεται εκ νέου ο Ασούμπρε (πρώην εξτρέμ της Λαμίας και της ΑΕΛ). Όπως δηλαδή και πριν την πρώτη αναμέτρηση, στην οποία όμως τελικά αγωνίστηκε, για να τραυματιστεί εκ νέου και να αντικατασταθεί στο 19'.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ