Παναθηναϊκός: Αποχωρούν Αϊτόρ και Πέρεθ - Ιταλία καλεί τον πρώτο

 
Παναθηναϊκός: Αποχωρούν Αϊτόρ και Πέρεθ!

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 29/07/24 - 14:54

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τη ρεβάνς με την Μπότεφ στη Βουλγαρία στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι τα αγωνιστικά θέτουν σε... αδράνεια και τον σχεδιασμό.

Εκτός από την ενίσχυση της ομάδας, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν ήδη δρομολογήσει τις διαδικασίες και για την εκκαθάριση του ρόστερ η οποία αφορά και τους Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και Ρούμπεν Πέρεθ!

Οι δυο Ισπανοί, οι οποίοι έμειναν εκτός ευρωπαϊκής λίστας, με τους Τετέ και Ζέκα να παίρνουν τις θέσεις τους, ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται και πλέον μπορούν να βρουν την ομάδα στην οποία θα συνεχίσουν την καριέρα τους!

Μάλιστα ο Ίβηρας εξτρέμ φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο της Κόμο, σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο και δεν αποκλείεται η επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη να είναι στην Ιταλία.

Θυμίζουμε ότι ο Αϊτόρ αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020, καταγράφοντας έκτοτε 95 συμμετοχές όπου σκόραρε 24 τέρματα και μοίρασε 15 ασίστ, ενώ από την άλλη ο Πέρεθ φόρεσε τα «πράσινα» έναν χρόνο αργότερα και σημείωσε ένα γκολ σε 118 ματς.

Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο και των δυο ποδοσφαιριστών λήγει το καλοκαίρι του 2025.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ