Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το απόλυτο φιάσκο - Επεισόδια και άκυρο γκολ 1,5 μετά τη λήξη (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το απόλυτο φιάσκο - Επεισόδια και άκυρο γκολ 1,5 μετά τη λήξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 24/07/24 - 20:26

Απόλυτο φιάσκο στην πρεμιέρα του ποδοσφαιρικού τουρνουά στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Μετά από μία ώρα και τριανταδύο λεπτά, ο διαιτητής το… πήρε πάνω του, αποφάσισε να επανεξετάσει το γκολ του Μαρόκου και να διατάξει τη συνέχεια του αγώνα με την Αργεντινή!

Παρότι οι ποδοσφαιριστές και τα επιτελεία των δύο ομάδων το είχαν αρνηθεί και η διοργανώτρια αρχή είχε τονίσει την πρόθεσή της για οριστική διακοπή, μετά την εισβολή Μαροκινών στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας επεισόδια, ο διαιτητής έκανε το… δικό του.

Τα επεισόδια

Αμέσως μετά το τέλος η κατάσταση πήγε να... ξεφύγει, με κροτίδες και διάφορα άλλα αντικείμενα να εκτοξεύονται στον αγωνιστικό χώρο και προς τους ποδοσφαιριστές της Αργεντινής, ενώ υπήρξε και εισβολή φιλάθλων.

Έτσι, οι δύο ομάδες και οι διαιτητές αποχώρησαν άρον άρον για τα αποδυτήρια, ενώ ο αγώνας ολοκληρώθηκε πρόωρα, με την ομάδα του Μαρόκο να ζητάει εξηγήσεις από τους διαιτητές.

Ο διαιτητής κλόουν

Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, εξέτασε τη φάση του 2-2 της Αργεντινής μέσω on field review και απεφάνθη πως υπήρξε οφσάιντ! Κάπως έτσι, διέταξε τους παίκτες να κάνουν ζέσταμα, το σκορ επέστρεψε στο 2-1 υπέρ του Μαρόκου και στη συνέχεια σφύριξε την επανέναρξη για να παιχτούν άλλα τρία λεπτά. Εκεί δεν άλλαξε το παραμικρό και η παρωδία ολοκληρώθηκε με τους Αφρικανούς να παίρνουν τη νίκη.

Όσον αφορά τους Αργεντινούς, είναι άπαντες έξαλλοι. Ο Χαβιέρ Μαστσεράνο έκανε λόγο για τσίρκο και εξαπέλυσε πυρά κατά πάντων, με παίκτες και επιτελείο της «αλμπισελέστε» να μην μπορούν να αντιληφθούν τα όσα έχουν λάβει χώρα στο παιχνίδι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ