Basket League: Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος - Τότε γίνονται τα ντέρμπι των «αιωνίων»

 
Basket League: Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος - Τότε γίνονται τα ντέρμπι των «αιωνίων»

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 23/07/24 - 14:44

Ντέρμπι όχι με το «καλημέρα», αλλά αρκετά νωρίς έβγαλε η κλήρωση για την Basket League.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα τεθούν αντιμέτωποι στο ΣΕΦ στις 27 Οκτωβρίου, για την τέταρτη αγωνιστική.

Σημειώνεται πως... αναγκαστικά το πρώτο ντέρμπι πρωταθλήματος θα γίνει στις 27 Οκτωβρίου, καθώς ακολουθεί διαβολοβδομάδα. Πριν το μεγάλο ματς, ο Ολυμπιακός παίζει στις 25/10 στο Μόναχο με την Μπάγερν και ο Παναθηναϊκός την ίδια μέρα με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη. Μετά το ντέρμπι για το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται 29 και 31 Οκτωβρίου Ρεάλ και Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ (!), ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 30 Οκτωβρίου τη Βιλερμπάν και παίζει την 1η Νοεμβρίου με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Το αντίστοιχο ντέρμπι του δευτέρου γύρου θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 19 ή 20 Ιανουαρίου, αυτή τη φορά μετά από διαβολοβδομάδα. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα παίζει στις 14 και 16 του μήνα με Μπασκόνια και Ρεάλ στην Ισπανία, ενώ ο Παναθηναϊκός στις 15 και 17 του μήνα επίσης στην Ισπανία με Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια.

Η πρεμιέρα, στις 5-6 Οκτωβρίου, θα βρει τους πρωταθλητές «πράσινους» στην Καρδίτσα και τους Κυπελλούχους «ερυθρόλευκους» στο Λαύριο, ενώ στην πρώτη αγωνιστική ξεχωρίζει το Άρης-ΑΕΚ. Το Άρης-ΠΑΟΚ θα γίνει την 8η αγωνιστική (30/11 ή 1/12).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Basket League: Στις 28/10 το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, πρεμιέρα με Άρης-ΑΕΚ
Basket League: Στις 27/10 το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, πρεμιέρα με Άρης-ΑΕΚ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ