Ολυμπιακός: Τα τυπικά για Ελ Κααμπί - Φουλ και για στόπερ

 
Ολυμπιακός: Τα τυπικά για Ελ Κααμπί - Φουλ και για στόπερ

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 18/07/24 - 13:30

Από τη στιγμή που ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πήγε στην Ολλανδία και συμμετέχει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν, όλα δείχνουν πως απομένουν τα τυπικά για την παραμονή του στην ομάδα.

Η υπόθεση του Μαροκινού επιθετικού έχει μπει στην τελική ευθεία και απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα για να υπογράψει ο διεθνής άσος το νέο συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

Όπως είχε γίνει γνωστό, οι ετήσιες απολαβές του πρώτου σκόρερ της ομάδας την περσινή σεζόν θα ξεπεράσουν τα 2 εκατ. ευρώ (ίσως φτάσουν και 2,5 εκατ. ευρώ), ενώ παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν για την περαιτέρω ενίσχυσή τους.

Από χθες έχει προκύψει η πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ.

Συγκεκριμένα, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε ότι ο Δανός φορ αποδέχτηκε την πρόταση των «ερυθρολεύκων», καθώς και ότι πρόκειται να ταξιδέψει στην Ελλάδα αυτήν την εβδομάδα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος άσος έμεινε εσχάτως ελεύθερος από την Εσπανιόλ.

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Κρίστοφερ Βέλντε, ο οποίος προορίζεται για την ενίσχυση στα «φτερά». Οι Πειραιώτες είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Λεχ Πόζναν για τον Νορβηγό εξτρέμ, με τους Πολωνούς να ψάχνουν το μεγαλύτερο οικονομικό όφελος.

Οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και τοπικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για «θέλω» που φτάνουν τα 5 εκατ. ευρώ.

Τέλος, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, αφού δεν προχώρησε το θέμα του Κάρμο της Πόρτο. Χθες, μάλιστα, προέκυψαν δύο ονόματα. Ο ένας είναι ο Σρντναν Μπάμπιτς της Σπαρτάκ Μόσχας και ο Γουίλιαμ Ρότσα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο πρώτος είναι αριστεροπόδαρος στόπερ και ο άλλος δεξιοπόδαρος. Ο Μπάμπιτς είναι 28 ετών με συμβόλαιο μέχρι το 2028 και ο 29 ετών, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ