LIVE: Ισπανία-Αγγλία 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

 
LIVE: Ισπανία-Αγγλία

Ενημερώθηκε: 14/07/24 - 23:59

Μετά από έναν μήνα πλήρους ποδοσφαιρικής δράσης με ανατροπές, γκολάρες, δράμα και έντονα συναισθήματα, έφτασε επιτέλους η ώρα για τη... μητέρα των μαχών στο Euro 2024.

Η Ισπανία και η Αγγλία έρχονται αντιμέτωπες στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου (22:00, ΕΡΤ1), στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες έχουν μία τελείως διαφορετική ιστορία να πουν από την πορεία τους στη διοργάνωση. Η «ρόχα» πρόκειται για το σύνολο που έχει κερδίσει τη συμπάθεια όλων στην πορεία της προς το τέταρτο Euro της. Ακόμη και αυτοί που θεωρούσαν «βαρετό» το τίκι-τάκα της εποχής που η Ισπανία κυριάρχησε, φέτος σε μεγάλο βαθμό την έχουν παραδεχθεί τόσο λόγω της πορείας όσο λόγω και της απόδοσής της.

Από την άλλη πλευρά, η Αγγλία έχει μία τελείως διαφορετική ιστορία να διηγηθεί. Η... μόνιμη απογοήτευση των μεγάλων τουρνουά ξεκίνησε πολύ άσχημα, και για πρώτη φορά ο ενθουσιασμός του κόσμου «εξαφανίστηκε» πολύ γρήγορα λόγω της κακής απόδοσης στον όμιλο. Παρόλα αυτά, ένας συνδυασμός τύχης και ατομικού ταλέντου έφερε τα «τρία λιοντάρια» στον τελικό, όπου θα διεκδικήσουν το πρώτο Euro στην ιστορία τους και την... απαλλαγή από την «κατάρα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ