Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 8-14 Ιουλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
ff

Ενημερώθηκε: 08/07/24 - 23:45

Ζώδια: Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου ξεδιπλώνεται μπροστά μας και βρισκόμαστε πλέον στην καρδιά του Καλοκαιριού. Η Δευτέρα ξεκινά με θετική γωνία του Ερμή – Δία, όπου η επικοινωνία, τα ταξίδια και γενικότερα η τάση για να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας και τις σκέψεις μας, θα είναι έντονη. Την Τετάρτη 10/7, θα υπάρχει μία σταθεροποιητική τάση σε πρακτικά θέματα, αλλά τα συναισθήματα θα ρέουν, χωρίς πολύ σκέψη. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα, μία θέση αρκετά καλή για έντονο πάθος και συναισθηματικές εκδηλώσεις. Στις 12, 13 και 14/ 7 πυροδοτούνται αρνητικές όψεις, όπως επίσης την Δευτέρα 15/7, που ενεργοποιείται ο απλανής αστέρας Algol, δυσκολεύοντας κατά πολύ τις συνθήκες. Επικίνδυνες μέρες θα αποδειχθούν αυτές, όπου θα παρουσιάζονται καταστροφικές και σκληρές καταστάσεις, όχι μόνο στην χώρα μας, αλλά και παγκόσμια.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, είναι ένδειξη μίας περιόδου αρκετά ερωτικής και δημιουργικής. Βέβαια στο τέλος της εβδομάδας τα πράγματα δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολα για σας, αλλά με καλή διαχείριση θα αποφύγετε τσακωμούς και Καλοκαιρινούς χωρισμούς. Βέβαια μία ανασφάλεια θα παρουσιαστεί τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας και εδώ καλείστε να αποφύγετε κάθε κίνδυνο σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σεισμοί έρχονται αυτή την περίοδο σε σας τους Ταύρους, όπου θα γεμίσετε με έντονο θυμό και ανασφάλεια, βάζοντας σε προτεραιότητα την επιθυμία σας να κάνετε την παρουσία σας έντονη. Εδώ θα σας πω ότι ελλοχεύουν αρκετοί κίνδυνοι αν δεν μάθετε να κατευνάζετε τα νεύρα σας και να βλέπετε τις καταστάσεις με την προσωπική και μόνο επιθυμία. Ίσως μάλιστα εσείς των πρώτων ημερών, αλλά και όσοι έχετε γεννηθεί 15, 16 και 17/5, θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα υπάρξουν αρκετά καλές προοπτικές για μικρές μετακινήσεις, συμφωνίες, επικοινωνία και σπουδές. Βέβαια τα πράγματα χρειάζονται πολύ μεγάλη προσοχή στο τέλος της εβδομάδας, όπου από την μία θα έχετε έναν εκνευρισμό με πρόσωπο από το περιβάλλον σας, από την άλλη, μην αφήσετε τους κρυφούς εχθρούς σας, να κάνουν πάρτι ισχύος εις βάρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το διάστημα είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα και όλο αυτό σας έχει ανανεώσει. Από την άλλη είναι μία περίοδος που δεν μπορείτε με ευκολία να διαχειριστείτε τις συναισθηματικές σας υπερχειλίσεις, νιώθετε αρκετά καλά και την άλλη στιγμή σας δημιουργούνται μεγάλα συναισθηματικά καινά που δεν μπορείτε με ευκολία να διευθετήσετε. Προσοχή στο τέλος της εβδομάδας.

ΛΕΩΝ

Βρίσκεστε πολύ κοντά στα γενέθλια σας και αυτή η περίοδος είναι για σας αρκετά ευαίσθητη τόσο σωματικά, όσο και συναισθηματικά, Για σας που έχετε γεννηθεί, 17, 18 και 19 Αυγούστου, θα υπάρξουν μεγάλες ανατροπές στην ζωή σας, όπου θα ενεργοποιηθεί η κακή πλευρά του εαυτού σας, αλλά και η έντονη απαξίωση από τους άλλους. Φροντίστε να κρατάτε ισορροπίες, ακόμη και όταν πνίγεστε μέσα σε καταστάσεις που τώρα δείχνουν ανυπέρβλητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα μάλλον θα σας κουράσει και σε τίποτα δεν ταιριάζει σε Καλοκαιρινή περίοδο. Πολύ εργασία, άπειρες υποχρεώσεις, έντονες σχέσεις με τους άλλους, συνθέτουν το παζλ αυτών των ημερών. Βέβαια για κάποιο λόγο ότι συμβαίνει τώρα, σας ξεμπλοκάρει από λάθος σκέψεις και ανταγωνισμούς, που σε τίποτα δεν σας ταιριάζουν. Στο τέλος της εβδομάδας, καλό είναι να μην μετακινηθείτε, ή να ταξιδέψετε χωρίς τον απαιτούμενο και αυστηρό προγραμματισμό.

ΖΥΓΟΣ

Ιεραρχήστε τις καταστάσεις και βρείτε τρόπους να λύνετε τα προβλήματα σας, αντί να τα αυξάνετε. Είναι επίσης πολύ πιθανό να νιώσετε μία εγκατάλειψη, μία οικονομική δυσπραγία, ή έναν συναισθηματικό πόνο. Σίγουρα αυτές οι μέρες είναι αρκετά απαιτητικές, αλλά αν πρέπει να ολοκληρώσετε οπωσδήποτε μία υπόθεση σας, καλό είναι να γίνει στην αρχή της εβδομάδας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν οι προθέσεις των άλλων, να καταλάβετε τους αντιπάλους σας και να πέσουν επιτέλους οι μάσκες όλων. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου βρίσκεστε σε μία αρκετά αναστατωμένη χρονική στιγμή, όπου με καλή διαχείριση και μόνο, θα αποφύγετε καταστάσεις που θα σας φτάσουν στα άκρα. Για σας των πρώτων ημερών, θα νιώσετε ένα συναισθηματικό φορτίο, δύσκολα διαχειρίσιμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα έχει μία έντονη ψυχική κόπωση για τους περισσότερους από σας. Νιώθετε αρκετά εγκλωβισμένοι σε κάποιες αποφάσεις που έχετε πάρει κατά το παρελθόν και δυσκολεύεστε να σταματήσετε αυτή την κατάσταση, γιατί δεν σας βοηθούν τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε όλο αυτό. Επίσης, η συναισθηματική σας ζωή, είναι αρκετά [χαλαρή] και καλά θα κάνετε να μην πιέζετε τις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε γεμάτοι άγχος και αρνείστε να βάλετε νερό στο κρασί σας, ακόμη και να έχετε άδικο. Έτσι αυτή η εβδομάδα είναι μία δημιουργική περίοδος, αλλά γεμάτη από ένταση, διεκδικήσεις και μεγάλες ανατροπές, συναισθηματικές, αλλά και οικονομικές αν δεν είστε προσεκτικοί. Κάτι που επίσης θα πρέπει να επισημάνω είναι ότι, μην αφήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να διαλύσουν ότι έχετε κτίσει με υπομονή και αυταπάρνηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με πάρα πολύ καλές προοπτικές, τόσο συναισθηματικές, όσο και επαγγελματικές. Από την Πέμπτη 11 Ιουλίου, έως να τελειώσει η εβδομάδα, θα έχετε μία πολύ έντονη αντιπαράθεση με τους άλλους, την οικογένεια, αλλά και το ταίρι σας. Φροντίστε να αφουγκράζεστε το κίνδυνο που μπορεί να είναι δίπλα σας και απομακρυνθείτε από αυτόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι περίοδος περιορισμών αλλά όχι για όλους, όπου κάποιοι από σας προσηλωμένοι στους στόχους σας, θα βρεθείτε πολύ κοντά στην λύση των προβλημάτων σας. Από την άλλη η εβδομάδα αλλάζει πρόσωπο από τις 11 Ιουλίου και μετά, όταν θα νιώσετε τα γεγονότα να βρίσκονται σε αντίθεση με τις επιθυμίες σας. Γενικότερα αποφύγετε τις μετακινήσεις και τα λόγια που μπορεί να σας εκθέσουν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ