Τελικός Conference League 2024: Έτσι θα γίνει η μετακίνηση των οπαδών στην OPAP Arena

 
Τελικός Conference League 2024: Έτσι θα γίνει η μετακίνηση των οπαδών στην OPAP Arena

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 29/05/24 - 08:57

Η μεγάλη ώρα για τον τελικό του φετινού Conference League έφτασε, με Ολυμπιακό και Φιορεντίνα να διεκδικούν το πολυπόθητο τρόπαιο στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην OPAP Arena (29/5, 22:00)!

Με προτεραιότητα την ασφάλεια προσώπων και εγκαταστάσεων, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε μια σειρά μέτρων που αφορούν το πώς θα μετακινηθούν οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο της ΑΕΚ, για να παρακολουθήσουν από κοντά την σπουδαία αναμέτρηση.

Τα μέτρα προβλέπουν τη δημιουργία δύο διαφορετικών σημείων συγκέντρωσης για τους οπαδούς των δύο ομάδων, τα λεγόμενα fun meeting points, η μετακίνηση των οποίων θα πραγματοποιηθεί ελεγχόμενα με συνοδεία αστυνομικών με συρμούς του ΗΣΑΠ αλλά και λεωφορεία του ΟΣΥ, τα οποία θα διατεθούν αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό.

Όσον αφορά τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που έχουν προμηθευτεί τα κόκκινα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό, θα συγκεντρωθούν σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο του περιβάλλοντος χώρου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο Νέο Φάληρο. Από εκεί στις 6:30 το απόγευμα θα ξεκινήσει η σταδιακή μεταφορά τους με συρμούς του ΗΣΑΠ χωρίς ενδιάμεσες στάσεις προς το σταθμό Περισσό και στη συνέχεια θα μεταβαίνουν στο γήπεδο με συνοδεία αστυνομικών. Οι συρμοί του ΗΣΑΠ χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη μεταφορά των φιλάθλων και δεν θα υπάρχει δυνατότητα χρήσης από άλλους πολίτες.

Όσον αφορά στους φιλάθλους της Φιορεντίνα, οι οποίοι διαθέτουν τα μπλε εισιτήρια, έχει προβλεφθεί η συγκέντρωσή τους σε χώρο στο ΟΑΚΑ, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθούν υπό αυστηρά μέτρα προστασίας και φυσικά συνοδεία αστυνομικών στο γήπεδο με λεωφορεία του ΟΣΥ.

Όσον αφορά τους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί τα λευκά εισιτήρια, θα εξυπηρετηθούν από τους σταθμούς Ειρήνη και Θησείο του ΗΣΑΠ με κατεύθυνση, χωρίς ενδιάμεση στάση, προς τον σταθμό Περισσό.

Ειδική πρόβλεψη υπάρχει για την εξυπηρέτηση θεατών που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο ή έχουν μειωμένη κινητικότητα. Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Για την εξυπηρέτηση θεατών που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο ή έχουν μειωμένη κινητικότητα, έχει προβλεφθεί από τη διοργανώτρια Αρχή UEFA να διατεθούν minivans της UEFA με σχετικές σημάνσεις στο σημείο που καταφθάνουν τα τρένα (ΗΣΑΠ Περισσός), ώστε να τους μεταφέρουν στο γήπεδο, και να μη χρειαστεί να διανύσουν την απόσταση που θα διανύσουν οι υπόλοιποι φίλαθλοι, η οποία υπολογίζεται 10-15 λεπτά».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ