Φιλικός αγώνας μπάσκετ εργαζομένων της ΕΑΒ και Lockheed Martin για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ»

 
μπάσκετ

Ενημερώθηκε: 16/05/24 - 13:26

Του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη

Φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των εργαζομένων της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) και του αμερικανικού αμυντικού κολοσσού της Lockheed Martin για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ», πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, στις 17:00, στο κλειστό γυμναστήριο της Αθλητικής Ενώσεως Νέας Κηφισιάς (ΑΕΝΚ) «Δημήτριος Βικέλας» (οδός Πελοποννήσου, στην Κηφισιά).

Αυτός ο ξεχωριστός αγώνας, που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά, θα διεξαχθεί για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ», «με πολύ αγάπη προς τα παιδιά μας. Θα είμαστε και εμείς εκεί για να διαδώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα του ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ και της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους διοργανωτές, τους αγωνιζόμενους αλλά και όλους εκείνους που με τον τρόπο τους θα βάλουν «Τρίποντο στη Ζωή» για την Φλόγα»», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικώς από τη «ΦΛΟΓΑ».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η ενίσχυση της «ΦΛΟΓΑΣ» θα γίνεται με προμήθεια κουπονιών αξίας 5 ευρώ στο χώρο του γηπέδου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ