Εξετάζει Φελίπε Μέλο και Γιόβετιτς ο Παναθηναϊκός!

 
Εξετάζει Φελίπε Μέλο και Γιόβετιτς ο Παναθηναϊκός!

Ενημερώθηκε: 11/11/16 - 19:06

Δυο πολύ δυνατές μεταγραφές φαίνεται πως προσπαθεί να πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός. Το "τριφύλλι" και δη, ο Αντρέα Στραματσόνι, προσπαθούν να πείσουν τον 33χρονο αμυντικό χαφ της Ίντερ, Φελίπε Μέλο και τον Μαυροβούνιο επιθετικό Στέφαν Γιόβετιτς, να έρθουν στην Ελλάδα, για λογαριασμό των "πρασίνων".

Ο Αντρέα Στραματσόνι βρίσκεται ήδη σε ανοικτή γραμμή με τον τεχνικό διευθυντή της ιταλικής ομάδας, Πιέρο Αουσίλιο, και για τους δυο ποδοσφαιριστές.. Βέβαια, αμφότερες οι περιπτώσεις δεν είναι εύκολες, ωστόσο το "τριφύλλι" προτίθεται να τις παλέψει και τις δύο.

Ο Γιόβετιτς είναι γεννημένος το 1989 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παρτίζαν, Φιορεντίνα και Μάντσεστερ Σίτι, προτού δηλαδή μετακομίσει στην Ίντερ το 2015, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Ο ύψους 1,83μ. Βραζιλιάνος μέσος… αναστήθηκε στην Τουρκία, φορώντας για τέσσερα χρόνια τη φανέλα της Γαλατασαράι, κερδίζοντας με την "τσιμπόμ" τρία πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και τρία Σούπερ Καπ. Οι εμφανίσεις του στην Πόλη έφεραν το καλοκαίρι του 2015 και την επιστροφή του στην Ιταλία -μετά τη θητεία του σε Φιορεντίνα και Γιουβέντους- για λογαριασμό της Ίντερ. Στους "νερατζούρι", πάντως και με τον Ντε Μπουρ στον πάγκο μέχρι πρότινος, δεν έχει ρόλο φέτος, έχει παίξει μέχρι στιγμής μόλις 20 λεπτά και ως εκ τούτου, "ψάχνεται" για να φύγει.