Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ετοιμάζει σουτζουκάκια με κοφτό μακαρονάκι.
Για τα σουτζουκάκια: 800 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 2 αβγά 1 κ.γ. κύμινο, τριμμένο (αν θέλουμε, βάζουμε κι άλλο, 2-3 κ.γ.) 1/2 κ.γ. κανέλα 1/4 φλ ελαιόλαδο 5 φέτες ξερό ψωμί μουσκεμένες σε κόκκινο κρασί και στυμμένες, να φύγουν τα υγρά ή 1 φλ ψίχουλα αλάτι πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
Για τη σάλτσα: 3 φλ. χυμός ντομάτας 1 κρεμμύδι, τριμμένο 1 φλ κόκκινο κρασί 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1 κ.σ. πάστα ντομάτας ελαιόλαδο 1 κ.γ. ζάχαρη αλάτι μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο 1 κ.γ. κύμινο 1 δαφνόφυλλο 2 κ.σ. πράσινες ελιές, χωρίς κουκούτσι (προαιρετικά)