Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει λαχταριστά σμυρνέικα σουτζουκάκια!
Για τον κιμά θα χρειαστούμε: 800 γρ. κιμάς ανάμεικτος 50 ml. ελαιόλαδο 3 - 4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί Κόκκινο κρασί για να μουλιάσουμε το ψωμί 1 κ.σ. κύμινο 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
Για τη σάλτσα: 50 ml. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 κουτί κονκασέ ντομάτας 1 βάζο συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας 1 πρέζα ζάχαρη 1 φύλλο δάφνης 1 ξυλάκι κανέλας 3 κόκκοι μπαχάρι Αλάτι και πιπέρι 1 lt. ζωμός λαχανικών