Μαγική η εμπειρία της φιλοξενίας στο Ducato di Oia Boutique Hotel

 
Μαγική η εμπειρία της φιλοξενίας στο Ducato di Oia Boutique Hotel

Ενημερώθηκε: 21/05/21 - 12:30

Στη γραφική και ιστορική Οία, στο βορειοδυτικό άκρο της Σαντορίνης, μια μαγική εμπειρία φιλοξενίας περιμένει τους επισκέπτες στο Ducato di Oia Boutique Hotel, το οποίο αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις συνδυάζοντας κομψότητα, παράδοση και ιδιωτικότητα, θα σε ένα περιβάλλον πολυτέλειας και αποκλειστικών υπηρεσιών.

ονόματα των νησιών

Δουκάτο του Αρχιπελάγους

15 σουίτες και τρία δωμάτια, με τα των Κυκλάδων που συγκροτούσαν επί σχεδόν τέσσερις αιώνες το . H κυκλαδική αρχιτεκτονική με αποκλειστικές εσωτερικές ή εξωτερικές πισίνες, τζακούζι και βεράντες, με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο και στην Καλντέρα του ηφαιστείου, δομημένα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Σαντορίνης, υπόσκαφα, το καθένα με τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, είναι έτοιμα να προσφέρουν υψηλότατης ποιότητας διαμονή.

δουκ

Trip Advisor

Ducato di Oia Boutique Hotel

Βραβευμένο ως Travellers’ Choice από το , το προσφέρει ένα πακέτο εσωτερικών και εξωτερικών υπηρεσιών που επιτρέπουν στον επισκέπτη να βιώσει χωρίς περιορισμούς το αυθεντικό lifestyle της Σαντορίνης.

μαθήματα μαγειρικής

Ducato di Oia Boutique Hotel

Το ξενοδοχείο, διοργανώνει πλάνο δραστηριοτήτων γνωριμίας με την παράδοση και τις εκπληκτικές τοποθεσίες του ηφαιστειογενούς νησιού. Οι υπέροχες παραλίες, όπως η περίφημη Κόκκινη Παραλία, τα τοπικών λιχουδιών, οι διάσημες τοπικές γεύσεις που συστήνει η ομάδα του , ολοκληρώνονται με το ονειρεμένο διάσημο ηλιοβασίλεμα!

δουκ

Η Αρχαία Θήρα και το αρχαιολογικό μουσείο, τα γραφικά χωριά που είναι χτισμένα πάνω στην Καλντέρα είναι μερικές μόνο από τις εμπειρίες ζωής που μπορεί κάποιος να βιώσει κατά την διάρκεια της διαμονή του στο εμβληματικό αυτό ξενοδοχείο.

διαθέσιμες εδώ

ηλεκτρονικές κρατήσεις

Όλες οι πληροφορίες για τις παροχές και τις υπηρεσίες του είναι και οι έχουν ήδη αρχίσει.

δουκ