Διαρροές Survivor spoiler (28/3): Χαμός στο αποψινό πάρτι της ένωσης (BINTEO)

 
Survivor spoiler (28/3): Δείτε πλάνα από το μεγάλο πάρτι της ένωσης (BINTEO)

Ενημερώθηκε: 28/03/21 - 19:46

Survivor spoiler(28/3): Η μεγάλη στιγμή έφτασε και η ένωση των δύο ομάδων είναι πλέον γεγονός.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor θα δούμε τους παίκτες μετά από τρεις μήνες κακουχιών και ταλαιπωρίας να απολαμβάνουν επιτέλους ένα υπέροχο μπάνιο. Έπειτα φορούν τα καλά τους και πηγαίνουν σε ένα ξέφρενο πάρτι που θα τους μείνει αξέχαστο. Ωστόσο, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες η αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση είναι αρκετά αισθητή, ενώ δεν θυμίζουν σε καμία περίπτωση την εικόνα που έχουν εδώ και τρεις μήνες στο παιχνίδι.

Ωστόσο, ο γνωστός σε όλους διαγωνισμός τραγουδιού κάνει την είσοδο του, με τους παίκτες να πιάνουν μικρόφωνα και να ερμηνεύουν αγαπημένα τους τραγούδια. Στο trailer ακούμε να τραγουδούν η Νικολέτα, ο Κόρο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος σαν άλλος Σάκης Ρουβάς, ενώ Ελευθερία Ελευθερίου και Τριαντάφυλλος βρίσκονται στο… φυσικό τους περιβάλλον και λένε τις δικές τους επιτυχίες. Επίσης, στο trailer βλέπουμε και το φαντασμαγορικό θέαμα που έχει στήσει η παραγωγή με τον Jason Derulo. Σε μία εντυπωσιακή σκηνή, ο σούπερ σταρ θα τραγουδήσει με τους παίκτες του ελληνικού, του τούρκικου και του ρουμάνικου Survivor να βρίσκονται από κάτω και να απολαμβάνουν αυτή την ιδιωτική συναυλία.

Πάμε τώρα στα σημαντικά! Σύμφωνα με κάποιες πρώτες διαρροές (spoiler) που έχουν κυκλοφορήσει, η φετινή ένωση δεν έχει καμία σχέση με αυτές που είχαμε δει στους προηγούμενους κύκλους. Συγκεκριμένα, κάθε Survivor όταν γινόταν η ένωση των ομάδων, οι παίκτες ξεκινούσαν να αγωνίζονται ατομικά. Αυτό δεν θα συμβεί φέτος! Οι μπλε θα μετακομίσουν στην κόκκινη καλύβα, όμως θα παραμείνουν οι δύο ομάδες, δίνοντας κανονικά τις μάχες τους. Και όταν θα μείνουν 10 παίκτες τότε θα αρχίσουν να αγωνίζονται ατομικά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ