To bachelorette πάρτι της Αθηνάς Οικονομάκου

 
To bachelorette πάρτι της Αθηνάς Οικονομάκου

Ενημερώθηκε: 28/09/18 - 10:35

«Σας εύχομαι από καρδιάς να βρείτε έναν άντρα που να ανυπομονείτε να τον παντρευτείτε για 3η φορά @feeltheflownow (σ.σ. το insta account του συζύγου της) και να αποκτήσετε φίλες ζωής όπως τις δικές μου #louloudiamou », έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου στα social media ποστάροντας μια φωτογραφία από το bachelorette πάρτι της.

Από το μήνυμά της η ηθοποιός υπονόησε ότι, εκτός από τον πολιτικό τους γάμο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο πέρσι στη Λακωνία, το ζευγάρι έχει ήδη παντρευτεί και δεύτερη φορά.

Δεκατέσσερις φίλες της, από την παιδική της ηλικία στη Σκάλα Λακωνίας, από τη μετέπειτα ζωή της, από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και από το περιβάλλον του συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου, οργάνωσαν το bachelorette party της Αθηνάς.

View this post on Instagram

Σας εύχομαι από καρδιάς να βρείτε έναν άντρα που να ανυπομονείτε να τον παντρευτείτε για 3η φορά @feeltheflownow και να αποκτήσετε φίλες ζωής όπως τις δικές μου ?#louloudiamou ? @vasolaskaraki @nikolpanagiotou @missconstantina @tmlpenny @ckontova @eviprevena @xaroula_mareska @elenita_mykonos @xrysaki_1 @doradouk @ztpmaria @doratsakanika @pitsoni @desyatt Κουμπάρα @nikipallikaraki μας έλειψες ? #wedding #bride #teambride #mybachelorette #teamathina #athenashens #AthinaMarriesPhilip #finalcountdown #louloudimou #pareforamwromou #FilipposAthina

ᴬᵀᴴᴵᴺᴬ ᴼᴵᴷᴼᴺᴼᴹᴬᴷᴼᵁ

A post shared by (@athinao1konomakou) on

View this post on Instagram

We raised hell before the bells ??? #bride #bacheloretteparty #teambride #teamathina #athenashens #AthinaMarriesPhilip #finalcountdown #louloudimou #FilipposAthina

ᴬᵀᴴᴵᴺᴬ ᴼᴵᴷᴼᴺᴼᴹᴬᴷᴼᵁ

A post shared by (@athinao1konomakou) on