Στην τιμιότητα των πελατών της βασίζεται η πλανόδια κουλουρτζού της Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, αφού ο πάγκος της λειτουργεί self service, χωρίς την παρουσία της ίδιας!
Φρέσκα κουλούρια στην τιμή των 50 λεπτών βρίσκονται καθημερινά στον πάγκο της και οι πελάτες αφήνουν το αντίτιμο και παίρνουν τα ρέστα τους από το κουτάκι όταν χρειάζεται.
Οπως έγραψε το seleo.gr, ακόμη και όταν την αναζήτησαν για το ρεπορτάζ, η ιδιοκτήτρια του πάγκου δεν βρέθηκε εύκολα, καθώς δεν ήταν καν κάπου εκεί κοντά, όμως, όπως είπε, δεν υπάρχει θέμα.
«Οι πελάτες ξέρουν, διαλέγουν το κουλούρι τους, αφήνουν το αντίτιμο και φεύγουν, σαν να είμαι εγώ» εξήγησε για το επιχειρηματικό μοντέλο της, που το διατηρεί σε όποιο σημείο της πόλης κι αν στήνει τον πάγκο της.