Ριάλιτι με τους συμμετέχοντες σε αδαμιαία περιβολή και σκηνές πορνό (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ριάλιτι με τους συμμετέχοντες σε αδαμιαία περιβολή και σκηνές πορνό (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 26/11/17 - 09:59

Αν νομίζετε ότι τα είδατε όλα σε reality παιχνίδι μάλλον θα μείνετε εμβρόντητοι μιας και η τηλεόραση το έχει βάλει σκοπό να μας μεταφέρει στην εποχή των ...πρωτόπλαστων. Αν πάλι από την τηλεόραση που δεν έχει πάψει στιγμή να μας εκπλήσσει - πολλές φορές δυσάρεστα- τα περιμένετε όλα, τότε δε θα εκπλαγείτε από το τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται στη Γερμανία.

reality

Στη Γερμανία είναι... μπροστά και έχουν δημιουργήσει με γυμνούς να περιφέρονται σε παραλία και φυσικά να κάνουν... σεξ!

Στο RTL λοιπόν, προβάλλεται για τρίτη χρονιά το reality παιχνίδι «Adam sucht Eva» που στα ελληνικά σημαίνει «Ο Αδάμ ψάχνει την Εύα». Σε αυτό συμμετέχουν τριτοκλασάτοι celebrities της Γερμανικής σόουμπιζ οι οποίοι ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό.

Όλα συμβαίνουν σε ένα ερημικό νησί, με τους συμμετέχοντες να έχουν όσο χρόνο θέλουν στη διάθεσή τους για να εξερευνήσουν τόσο την προσωπικότητα όσο και το σώμα ο ένας του άλλου. Οι παίκτες κυκλοφορούν ολόγυμνοι, με την παραγωγή όχι μόνο να ενθαρρύνει τις σεξουαλικές περιπτύξεις ανάμεσά τους, αλλά και να τις προβάλλει κιόλας σύμφωνα με την Espresso.

Σε πρόσφατο επεισόδιο η 23χρονη τραγουδίστρια Μέλοντι Χαζέ και ο επαγγελματίας kite surfer Μάριους Χόπε απόλαυσαν μια βραδιά πάθους στο σπιτάκι του φάρου, η οποία καταγράφηκε από τις κάμερες, με τη Χαζέ να δηλώνει το επόμενο πρωί ότι «η βραδιά στον φάρο ήταν ενδιαφέρουσα». Εννοείται πως οι σκηνές προβλήθηκαν κανονικά ενώ το συγκεκριμένο reality σημειώνει τεράστια επιτυχία στη Γερμανική τηλεόραση.

Ας ελπίσουμε πως δεν θα ζήσουμε να δούμε τέτοια κατάντια στην ελληνική για χάρη της τηλεθέασης! Ή μήπως θα το δούμε κι αυτό...