Jumbo: Το πρώτο γκέι ζευγάρι σε διαφημιστικό σποτ είναι γεγονός (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Jumbo: Το πρώτο γκέι ζευγάρι σε διαφημιστικό σποτ είναι γεγονός (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 10/10/17 - 11:54

«Κοινωνική παρέμβαση», όπως λένε, κάνουν τα Jumbo με την νέα σειρά διαφημίσεων για τη νέα σεζόνκαι πρωταγωνιστές το πρώτο γκέι ζευγάρι σε διαφημιστικό σποτ στην ελληνική τηλεόραση!

διαφημιστικές της καμπάνιε

Η εταιρία Jumbo, γνωστή μεταξύ άλλων για τις ς που συχνά καταφέρνουν να συζητηθούν και γίνονται viral, μόλις κυκλοφόρησε μια σειρά διαφημιστικών σποτ που αναμένεται να κάνουν αίσθηση.

Τα σποτ με τίτλο «Η Δημοκρατία της Χαράς» παρουσιάζουν ετερόκλητους φαινομενικά ανθρώπους να ψωνίζουν στα καταστήματα τους.

Στο πιο πρόσφατο από την σειρά των σποτ εμφανίζονται δύο ζευγάρια. Ένα νεαρό straight ζευγάρι και ένα μεγαλύτερης ηλικίας gay ζευγάρι ανδρών βρίσκονται στα Jumbo και μοιράζονται την κοινή τους προτίμηση για το κατάστημα.

Οι διαφημίσεις κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να γίνουν viral, ενώ η εταιρεία αναφέρει:

«Τι έχει να μοιραστεί ένας έντεχνος μ’ έναν… λαϊκό; Ένας πλούσιος μ’ έναν φτωχό; Ένας Έλληνας μ’ έναν μετανάστη; Ένας straight μ’ έναν gay; Ένας τρίτεκνος μ’ έναν εργένη; Χιλιάδες προϊόντα και εκατομμύρια χαμόγελα! Αυτό θα πει Jumbo «Δημοκρατία της Χαράς»!

Η πρώτη corporate διαφημιστική καμπάνια «Κοινωνικής Παρέμβασης» είναι γεγονός και έτοιμη να σπάσει κάθε στερεότυπο (κοινωνικό ή ρατσιστικό)… με χιούμορ, τρυφερότητα και αναπάντεχες αλήθειες! Γιατί η έννοια της Δημοκρατίας στις μέρες μας είναι πιο επίκαιρη και αναγκαία από κάθε άλλη φορά!».

Τα σποτ της εταιρείας που εντάσσονται στο πλαίσιο της ενέργειας Η Δημοκρατία της Χαράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το αστρονομικό ποσό που πήρε η Άντζελα για τη διαφήμιση του Jumbo!