Σουπιές με σπανάκι

 
Σουπιές με σπανάκι

Ενημερώθηκε: 08/04/16 - 17:00

Τα υλικά που χρειαζόμαστε:

  • 1 κιλό σουπιές
  • 1 κιλό σπανάκι
  • 1 ποτήρι λάδι
  • 2 κρεμμύδια
  • 1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
  • λίγο άνηθο
  • δυόσμο
  • αλάτι, πιπέρι
    • Πώς το φτάχνουμε:

    • 1. Kαθαρίζουμε τις σουπιές, τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια
    • 2. Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια με το λάδι και προσθέτουμε τον άνηθο και το δυόσμο και στη συνέχεια τις σουπιές σε μικρά κομμάτια.
    • 3. Οταν πάρουν μια βράση σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι και 2 ποτήρια νερό και αφήνουμε το φαγητό να μισοψηθεί.
    • 4. Ρίχνουμε και το σπανάκι ψιλοκομμένο και σε 10 λεπτά το φαγητό είναι έτοιμο.