Ο αγαπημένος σεφ του «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος μάς φτιάχνει πεντανόστιμους ντοματοκεφτέδες.
Υλικά: 1 κιλό ντομάτες ψιλοκομμένες 4 αβγά 1/2 ματσάκι μαϊντανό20 φύλλα άνηθο 15 φύλλα κόλιανδρο 20 φύλλα άνηθο 15 φύλλα βασιλικό 100 γρ. αλεύρι 100 γρ. σιμιγδάλι 250 γρ. ξινομηζύθρα Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για τη μους γιαουρτιού: 500 γρ. γιαούρτι 2 λάιμ 1 φρέσκο κρεμμύδι Ξύσμα από ένα λεμόνι Αλάτι Πιπέρι Ελαιόλαδο