Ο Γ. Νικολαΐδης μάς φτιάχνει την πιο νόστιμη «Cacio e Pepe» με τρία υλικά.
Υλικά: 50 γρ. βούτυρο 200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 250 γρ. σπαγγέτι 2 κ.γ πιπέρι 300 γρ. παρμεζάνα τριμμμένη για σερβίρισμα
Ο Γ. Νικολαΐδης μάς φτιάχνει την πιο νόστιμη «Cacio e Pepe» με τρία υλικά.
Υλικά: 50 γρ. βούτυρο 200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 250 γρ. σπαγγέτι 2 κ.γ πιπέρι 300 γρ. παρμεζάνα τριμμμένη για σερβίρισμα